Ne përmirësojmë

shitjet e ekipeve tuaja

Takime/orare  outbound

Vëzhgime dhe kërkime ne biznese

Verifikim  të shitjeve

Kujdesi ndaj

klientëve

 

 

Progresi  I  biznesit  tuaj nuk  ka vazhdimësi?

 

Prosper Sales  ndodhet këtu për ti ardhur në ndihmë biznesit tuaj

Ne ofrojmë:

Mbështetje

Trajnime

Menaxhim

Ne i ofrojmë mundësinë që të fillojnë një karrierë më të mirë, cdokujt  që kërkon të jetë i suksesshëm

Ne ju ofrojmë shërbime të kujdesit ndaj klientit.

Në Prosper Sales ne ofrojmë shërbime të plotë të qendrës së kontaktit dhe përpiqemi të jemi lider në dhënien e kujdesit të klientëve të kontraktuar.

Ne marrim të gjitha masat e nevojshme për të siguruar:

Shërbime me cilësi të lartë për klientët tanë

 

Operacion fitimprurës

 

Kthim i lartë i investimeve

 

Partneritete afatgjata me klientët tanë

 

Ndershmëri, integritet dhe përkushtim i garantuar

 

Shërbimi më i mirë ndaj klientit

 

 

NA KONTAKTONI

 

Ne jemi këtu per t'ju ndihmuar në 24/7.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Phone

+355 699344596

Email

info@prospersales.com

Adresa

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 3, Tirane Shqiperi

HR

hr@prospersales.com

Developed by. AWS

2017 Prosper Sales ALL RIGHTS RESERVED